Drumsupplies: de winkel, webwinkel Service: Extra, home, gastenboek, en meer... Promotion: Bands, workshops, vormgeving van flyers, kaartjes en webcontent


Onderhoud en reparaties


Bateria.nl biedt unieke service mogelijkheden.
Zo worden onderhoud en reparaties zo nodig ter plaatse uitgevoert, dat scheelt dus het wegbrengen en weer ophalen van de betreffende instrumenten, èn de instrumenten zijn minder lang buiten gebruik, en er kan een service abonnement worden afgesloten.

In het geval dat de reparatie niet ter plaatse kan worden uitgevoerd, of waneer het gaat om totale revisie dan wel bekleding, kunnen de instrumenten eventueel worden gehaald en gebracht.

Service abonnement:
Er kan een jaar durende overeenkomst worden gesloten waarbij de monteur op vaste tijden de instrumenten komt nakijken en herstellen. De benodigde materialen worden geleverd door Bateria.nl, en worden zonodig voor de duur van de overeenkomst zonder bezorgkosten geleverd bij tussentijdse bestellingen. Wanneer er zich tussentijds problemen voordoen worden geen voorrijkosten berekend.

De mogelijkheden van een abonnement zijn vooral interessant voor bijvoorbeeld buurthuizen en scholen die instrumenten in huis hebben voor workshops: de monteur komt periodiek vanzelf langs !

Klik HIER voor voorwaarden en een prijsindicatie. (pdf document)

De monteur (C.V.):
De monteur heeft zes jaar ervaring met het onderhouden van (slag-) instrumenten van Caribische brassbands. Zij heeft verbeteringen aangebracht, instrumenten totaal gereviseerd of verbouwd, bekleed, en enkele instrumenten nieuw gebouwd. Er zijn werkzaamheden uitgevoerd voor diverse brassbands, scholen en instellingen, in Amsterdam en daarbuiten. De monteur is gedurende één jaar als leerling werkzaam geweest bij Piet Klaassen Drumservice te Badhoevedorp, waar zowel extra vakkennis als warenkennis is opgedaan.

De kosten:
Uitgangspunt is dat de monteur binnen Amsterdam langs komt voor € 50,- Daarvoor wordt 1,5 uur gewerkt. Voor extra tijd wordt € 25,- per uur of deel van het uur in rekening gebracht. Dezelfde bedragen zijn van toepassing als de instrumenten niet ter plaatse kunnen worden hersteld en mee moeten.

Buiten Amsterdam geldt een start bedrag van € 60,- en wordt een kilometervergoeding € 0,30 in rekening gebracht.
Het benodigde materiaal en vellen worden apart afgerekend.

Genoemde bedragen zijn ex. btw.

De kosten van een serviceabonnement zijn van meerdere factoren afhankelijk, hierover worden afspraken gemaakt bij het sluiten van de overeenkomst. Je kunt hierover contact opnemen met Bateria via e-m@il , er wordt dan zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met je opgenomen.
Snare niet lekker? Vel kapot? Schroeven los? Geen nood!
Voor reparaties kun je altijd langskomen in de winkel.

vorige pagina