Drumsupplies: de winkel, webwinkel Service: Extra, home, gastenboek, en meer... Promotion: Bands, workshops, vormgeving van flyers, kaartjes en webcontent

Service

Tot onze spijt moeten wij melden dat de winkel van Bateria.nl haar deuren gaat sluiten. Over 1 maandje valt het doek definitief en verdwijnt de enige muziekwinkel van Amsterdam zuidoost. Tot en met 23 maart zijn wij nog open, en verkopen onze gebruikte instrumenten en voorraad restanten. Wij bedanken al onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen en de klandizie. Tot ziens!!!


Alle drums/drumsets worden indien gewenst geheel gemonteerd en gestemd geleverd, kunnen eventueel bezorgd worden en opgesteld op locatie. Ook is het mogelijk om je instrumenten op locatie te laten onderhouden of te laten repareren.

Alle bij Bateria.nl aangeschafte drums worden een jaar lang gratis gerepareerd (ex. materiaal)

Inhoud van dit gedeelte:

 • Onderhoud en reparatie van instrumenten, onderhouds abonnement
 • Xtra: spelletjes, T-shirts, filmpjes etc.
 • Nieuws
 • Gastenboek
 • Foto's
 • Agenda
 • Linkspagina

  Bateria.nl kan adviseren, of instrumenten een eigen herkenbaar uiterlijk geven. (zie 'Drumsupplies' >> bekleden).
  Het beeld van jouw groep kun je terug laten komen in kleuren van instrumenten, logo's, drukwerk en kleding.

  Bateria.nl kan adviseren over welke vellen te gebruiken en welke stokken, naar jouw eisen en wensen.

  Verder kun je je groep via deze site promoten (zie promotion), optredens in de agenda laten plaatsen, links ruilen op de linkspagina en inspiratie en vermaak vinden in de 'extra' pagina.

  Bateria.nl kan bemiddelen bij boekingen van optredens of workshops.

  Bateria.nl gaat regelmatig op pad om foto's te maken op (drum-) evenementen, de albums kun je hier bekijken. Ook zijn er filmpjes op youtube.