Drumsupplies: de winkel, webwinkel Service: Extra, home, gastenboek, en meer... Promotion: Bands, workshops, vormgeving van flyers, kaartjes en webcontent
Foto albums

XTRA info voor leden

Dansgroep

Filmpjes

Merchandise

Inschrijven

Statuten

Contact


NXT Level Kids

NXT Level
Op 21 februari 2007 is op initiatief van enkele jongeren uit Amsterdam Zuidoost en Bateria.nl muziekvereniging NEXT LEVEL opgericht.
Doel van de vereniging is om de ontwikkeling van muzikale talenten te stimuleren, en om in groepsverband muziek te maken, in eerste instantie met drums. De vereniging wil haar leden daarbij ondersteunen, o.a. door het regelen van oefenruimte, het beschikbaar stellen van instrumenten en het organiseren van lessen en optredens. Dit initiatief wordt ook ondersteund door N.D.M. music productions, organisator van drumworkshops in diverse stadsdelen en F.B.I. juniors.


NXT Level KIDS
Sinds februari 2008 is de vereniging uitgebreid met een kindergroep.
NXT Level Kids is er voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar, die beschikken over enig talent en ritmegevoel. Zij moeten graag willen leren, kunnen luisteren en samenwerken.

De groep oefent onder leiding van de nu 14 jarige Ilij Leandro. Ilij is op twee en een half jarige
leeftijd begonnen bij sambaschool Unidos de Amsterdam o.l.v. Alberto de Souza.
Op zijn vierde speelde hij bij Brotherhood,
daarna o.a. bij F.B.I. juniors en Bateria Brass. Ilij heeft deelgenomen aan de docentenopleiding van de S.K.V.R. brassbandschool in Rotterdam waar hij les heeft gehad van Carlo Balemans en Cliff van Langeveld. Momenteel volgt hij een opleiding aan de havo voor muziek en dans, verbonden met CODARTS, ook in Rotterdam. Hij heeft workshops gegeven aan de I.M.C. weekendschool te Amsterdam en voor circus Elleboog op locatie in 2009. Ilij geeft les aan de NXT Level KIDS sinds februari 2008.Er is bij de oefeningen meestal volwassen toezicht aanwezig, deze bemoeit zich echter zo min mogelijk met de groep. Zo af en toe is er een extra docent aanwezig.

Boeken?
NXT Level KIDS verzorgd optredens ter gelegenheid van verjaardagen, openingen, festivals en andere evenementen. Voor informatie over de mogelijkheden en kosten kun je mailen: nxtlevel@bateria.nl


Meedoen?
NXT Level heeft nog plaats nieuwe leden!
Heb je ritmegevoel, hou je van drummen en werk je graag samen?
Wordt lid van muziekvereniging NXT Level en doe mee!
Kom voor meer informatie over lidmaatschap, of even kennismaken op vrijdag rond 16:00 uur naar de winkel van Bateria.nl.

NXT Level KIDS oefent in a.c.Holendrecht tusen 16:00 en 19:00 uur. Er zijn drie groepen, beginners van 16:00 u. tot 17:00 u. , tweede groep van 17:00 tot 18:00 u. en gevorderden (optredengroep en danseressen) van 18:00 u. tot 19:00 uur.

!! NB: Het stadsdeel Amsterdam zuidoost heeft besloten dat er met ingang van 1 juni 2010 geen gebruik meer kan worden gemaakt van Activiteitencentrum Holendrecht door de kids van NXT Level. Dit betekent dat de beginnersgroep(en) helaas moeten gaan stoppen. Met dank aan het stadsdeelbestuur.

Regels
Klik HIER voor de regels die gelden bij de trainingen.

Kosten
Lidmaatschap van NXT Level Kids kost 10,- voor een jaar, voor de lessen komt daar 5,- per maand bij, als tegemoetkoming in de kosten van instrumenten, stokken en docenten.

Inschrijven
Een inschrijfformulier (PDF) kun je HIER downloaden en uitprinten.

Voor een samenvatting van de statuten van de vereniging (PDF) klik HIER.Vorige pagina