Drumsupplies: de winkel, webwinkel Service: Extra, home, gastenboek, en meer... Promotion: Bands, workshops, vormgeving van flyers, kaartjes en webcontent
Foto albums

XTRA info voor leden

Dansgroep

Filmpjes

Merchandise

Inschrijven

Statuten

ContactNXT Level Kids

Algemeen:
Er wordt getraind in A.C. Holendrecht van 16:00 tot 19:00 uur. Met ingang van 16 oktober zijn er drie groepen, de eerste start om 16:00 uur, de tweede om 17:00 uur, en de derde om 18:00 uur.
Alle nieuwe inschrijvingen beginnen in de groep van 16:00 uur. Naar gelang de vorderingen kun je doorstromen naar een volgende groep.

Voordat je gaat trainen verzamelen in de winkel van Bateria.nl.

!! NB: Het stadsdeel Amsterdam zuidoost heeft besloten dat er met ingang van 1 juni 2010 geen gebruik meer kan worden gemaakt van Activiteitencentrum Holendrecht door de kids van NXT Level. Dit betekent dat de beginnersgroep(en) helaas moeten gaan stoppen, en dat door de anderen op een andere locatie zal worden getraind. Met dank aan het stadsdeelbestuur.

Regels
Klik HIER voor de regels die gelden bij de trainingen.

Hyves
NXT Level heeft ook een hyves . Hierop staan o.a. foto's en filmpjes die alleen zichtbaar zijn voor leden. Ben je lid van NXT Level? Dan kun je lid worden van deze hyves!

Activiteiten:
 • Update voor dit gedeelte volgt binnenkort

 • Er wordt gewerkt aan een tv film van KRO ism Ragdoll productions. Opnames zijn in juli. Hieronder een geluidsbestand voor deelnemers om te gebruiken voor oefenen.

 • 10 januari zijn de KIDS geboekt voor een optreden op een verjaardag.

 • 15 december: Optreden in Laag Kralenbeek/Nieuw Kempering voor opening voetbalkooi door Urby Emanuelson. Camera vergeten helaas, dus geen filmpjes...
  Foto's zijn van Lisinka.
  Ajax website
  AT5

 • 19 november: In Amsterdam op het museumplein vond voor de tweede keer een Estafettemars tegen Kindermishandeling plaats op het museumplein, en op hetzelfde moment ook in Rotterdam. De Estafettemars wordt ondersteund door een programma met artiesten en een informatiemarkt. NXT Level KIDS hebben hier opgetreden.
  Er staan foto's van deze dag in het album
  Aanleiding
  Brief Job Cohen
  meer info

 • 11 november: Sinte Maarten!! Zoals ieder jaar zijn de NXT Level KIDS de drummend en zingend de buurt in gegaan om snoep op te halen. Er staan foto's in het album en er is een filmpje op de NXT Level hyves

 • 23 augustus optreden in Wijk aan Zee. Was gezellig en is goed goed gegaan. Filmpje op pagina NXT Level filmpjes

 • Geen training op vrijdag 17 en 24 juli.

 • 9 juli opgetreden in Kralenbeek, filmpje op youtube, foto's komen later...

 • 27 juni opgetreden op het 'Amsterdam Drumband Event' in Argan aan de Overtoom. Foto's in ALBUM.
  Commentaar van Amadu op de NXT Level KIDS:
  (en ik weet hij praat lang maar is leerzaam, luister goed!) • 14 juni opgetreden voor 25 jarig bestaan van het Brinkie. Foto's in album.

 • 13 juni 'Concertgebouw Open', optreden met danseressen.
  Filmpje op deze site.

 • Van 9 t/m 12 juni is er weer de avondvierdaagse van zuidoost geweest.
  Die hebben wij drummend gedaan natuurlijk. De danseressen hebben lopend geoefend.
  Wij hebben een beker gewonnen voor 'SPORTIEFSTE GROEP!', uitgereikt door C.A.T.S. Filmpje op YOUTUBE, foto's in album.

 • 30 april KONINGINNEDAG!!
  Natuurlijk zijn de NXT Level KIDS de straat opgegaan om geld op te halen voor de vereniging! Met alle NXT Level KIDS! in Reigersbos, en een kleiner groepje in o.a. het Vondelpark.

 • Het optreden op 22 februari ging goed, er is gespeeld met een opstelling van 12 personen. Er staan filmpjes op youtube en nxt-level hyves.


 • Op zaterdag 28 februari is er een algemene ledenvergadering van NXT Level gehouden. Helaas waren niet erg veel mensen gekomen, en dat is jammer omdat deze mensen dan ook niet hebben kunnen meedenken of meebeslissen. Op de vergadering is besloten dat het nuttig is om vaker te vergaderen, met name voor de tweede groep, na training.
  Andere besluiten: ter uitbreiding van de instrumenten komen als eerste een bassdrum, een lage tenor en nog een hoge tenor aan bod. Verder is er gesproken over de gang van zaken tijdens de trainingen en kleding voor optredens. Notulen zijn in te zien in de winkel van Bateria.nl.

 • Zondag 11 januari hebben leden van NXT Level en NXT Level KIDS meegedaan aan een brassworkshop georganiseerd door World Music & Dance Centre in samenwerking met muziekscholen uit Amsterdam. De workshops stonden onder leiding van verschillende vakdocenten
  (SKVR en Codarts) van de Brassbandschool Rotterdam en Muziekschool Amsterdam. O.a. de NXT Level KIDS hebben les gehad van Ruw van Earthquake en Dave van B.E.M.
  Bedoeling is dat deze workshops maandelijks gaan terugkomen, dus was je er deze keer niet bij? Misschien de volgende....
  Denk ook na of je misschien wilt leren blazen (trompet/trombone), want ook dat kun je op deze workshops leren! >> FOTO'S!!


 • FOTO ALBUM van de NXT Level KIDS.
  Klik HIER voor filmpjes van oefening op 17 oktober 2008, en van de opening van het Huis van Aristoteles.
  Filmpjes staan op youtube.
  Vorige pagina