Drumsupplies: de winkel, webwinkel Service: Extra, home, gastenboek, en meer... Promotion: Bands, workshops, vormgeving van flyers, kaartjes en webcontent

Bekleden en reviseren

Oude instrumenten als nieuw ?
Of gewoon een frisse look, voor lange termijn of voor een jaartje ofzo?
Dat kan! Er zijn verschillende methoden om instrumenten te bekleden,
met variaties in materialen en alle denkbare kleuren en effecten.
En als we dan toch bezig zijn; alles even nakijken en vervangen wat versleten is. Nieuwe vellen natuurlijk en het is alsof je nieuwe instrumenten hebt.


Print
Bateria.nl heeft een wijze van bekleden ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van (foto)grafisch materiaal, wat wil zeggen dat bijna alles wat je bedenkt uitvoerbaar is als ontwerp. (zie boven)
Portretten, tekst, palmboompjes of mooie dames, het kan allemaal.
Dus, zet je fantasie aan het werk en kom met je idee naar Bateria.nl, dan werken wij het voor je uit. Heb je geen idee ? Laat je verrassen !
Het gebruikte materiaal is duurzaam maar kan ook eenvoudig worden verwijderd wanneer je toe bent aan iets anders of je instrumenten in originele staat wilt verkopen.


Plakfolie
Een andere, goedkopere mogelijkheid is bekleden met plakfolie.
Ook hierbij zijn veel verschillende mogelijkheden. Het folie is in zeer veel kleuren en effecten verkrijgbaar, en er kunnen combinaties worden gemaakt van de verschillende folies.
Kosten van het bekleden met folie voor een enkel instrument v.a. € 25,-
Setprijs in overleg. Hieronder een paar voorbeelden. (effen kleuren zonder metalic effect zijn ook mogelijk)Wrapping
Als laatste mogelijkheid noemen we de mogelijkheid van 'wrapping'. Dit gebeurd met een harde foliesoort, vergelijkbaar met het orginele bekledingsmateriaal van drumstellen. Het is leverbaar in metallic blauw, rood en zilver, en in wit en zwart. Bijzondere effecten (parelmoer, glitters e.d.) eventueel op aanvraag.Het werk kan snel en eventueel in etappes worden uitgevoerd zodat je je instrumenten niet lang hoeft te missen.
Er kunnen zowel enkele stuks instrumenten, drumstellen, of een set instrumenten onder handen genomen worden.

Ook is het mogelijk om instrumenten te veranderen of nieuw te bouwen, zodat een set in alle gewenste afmetingen samengesteld kan worden.
De kosten zijn afhankelijk van het aantal en de soort van instrumenten, de staat waarin ze verkeren, en de gewenste soort bekleding.

De monteur voert al 6 jaar het onderhoud en reparaties uit voor enige caribische brassbands (waaronder Brotherhood) en is in de leer geweest bij Piet Klaassen Drumservice te Badhoevedorp.

Voor meer informatie over mogelijkheden en kosten:
stuur vrijblijvend een e-m@il met je vraag. Je zal dan zo spoedig antwoord krijgen, via e-mail of telefonisch. Je kunt natuurlijk ook altijd in de winkel langskomen.


 
 
 
 
Bateria.nl maakt oude drums (als) nieuw
 
vorige pagina